Vacatures Stichting Dialoog NJI

De Stichting Dialoog Nederland-Japan-Indonesië (NJI) is op zoek naar versterking. Bent u geïnteresseerd in de turbulente geschiedenis van Zuidoost Azië en vindt u het net zoals wij belangrijk deze geschiedenis niet verloren te laten gaan en bruggen te slaan tussen burgers in Nederland, Indonesië en Japan, kijk dan op onze website  www.dialoognji.org/nl/thuis/

De Stichting Dialoog NJI is een vrijwilligersorganisatie die sinds het jaar 2000, conferenties en educatieve activiteiten organiseert rond de relatie Nederland-Japan-Indonesië, de Tweede Wereldoorlog, en de nasleep in met name Indonesië in het streven naar wederzijdse erkenning en verzoening.  Met als belangrijkste instrument de dialoog-gesprekken en andere niet-polariserende activiteiten. Gepland staat onder andere een conferentie in Surabaya (2021) in Indonesië. Een online jongeren dialoog geïnitieerd vanuit Nederland staat voor 29 mei 2021 gepland.

Het bestuur van onze stichting bestaat uit de voorzitter, vicevoorzitter, secretaris en penningmeester. Hun inspanningen zijn onbezoldigd.

Onze werkwijze is in toenemende mate projectmatig, waarbij werkgroepen worden aangestuurd door een bestuurslid.

Bent u een netwerker en een bruggenbouwer, heeft u strategisch inzicht en/of project management ervaring en ervaring in het werken in een multiculturele setting, verstaat u de kunst van het luisteren en overtuigen, heeft u gevoel voor politiek-bestuurlijke verhoudingen en kunt u draagvlak creëren en snel schakelen, en bovenal bent u geïnteresseerd in een mogelijke projectmatige of bestuursfunctie, stuurt u dan een email naar

U kunt veel vrijheid verwachten in de manier waarop u werkt; de Stichting Dialoog wordt gevormd door een creatieve en enthousiaste groep mensen die collegiaal en zonder hiërarchie met elkaar omgaat en waar sfeer, attitude, intrinsieke motivatie en respect voor de kernwaarden van belang zijn.

Geïnteresseerden die hun ervaring als vrijwilliger in een werkgroep, in een projectgroep of in een bestuursfunctie willen inzetten, nodigen we graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Het betreft een onbezoldigde functie maar er is een onkostenvergoeding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.