Televisiezender NHK-Nagasaki (onderdeel van NHK-Japan) zal op 31 mei in hun lokale nieuwsuitzending een vijf minuten durend nieuws item uitzenden over het lesboekje ‘Het verhaal van Johan / Drie jaar in Japan maar niet vrijwillig’, dat nu ook in het japans vertaald is. NHKheeftYukari Tangena-Suzuki al via skype geinterviewd over de betekenis van het boekje en André Schram (auteur van het boekje) is gevraagd om een persoonlijke videoboodschap aan te leveren met daarin zijn motivatie om het boekje te maken. Onnodig te benadrukken hoe belangrijk deze kans is om het boekje aan een breed publiek in Nagasaki te presenteren. De auteurs zijn NHK-Nagasaki dan ook dankbaar voor hun interesse in het lesboekje. Het boekje is geproduceerd onder het auspiciën van de Stichting Dialoog Nederland-Japan-Indonesië en kan worden bekeken, besteld en / of gedownload via https://awsedusource.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.