Het lesboekje “Het verhaal van Johan / Drie jaar in Japan maar niet vrijwillig” is nu ook beschikbaar in het Japans. Het vertelt het verhaal van een krijsgevangene die vast heeft gezeten in kamp Fukuoka-2 in Nagasaki, over het Fukuoka-2 gedenkteken en over het proces van verzoening. Het lesboekje is bedoeld voor kinderen tussen 10 en 16 jaar en zal nog dit jaar worden uitgereikt op scholen in Nagasaki en ook officieel aan de Nagasaki Educational Board. Doel is om het boekje te gebruiken op een aantal scholen in de prefectuur Nagasaki. Het boekje is geproduceerd onder de auspiciën van de Stichting Dialoog Nederland-Japan-Indonesië en kan worden bekeken, besteld en / of gedownload via https://awsedusource.com/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.