Dialoognji.orgGeachte  belangstellende voor de Dialoog Nederland-Japan-Indonesië,

Op zaterdag 6 juli 2019 zal de 21e Dialoog Conferentie worden gehouden in het CTK (Christus Triumfatorkerk) in Den Haag.

Het thema van deze 21e conferentie zal zijn  Verzoening. Hoezo?”

De conferentie is gericht op betrokkenen (met een Nederlandse, Nederlands-Indische, Japanse of Indonesische achtergrond)  en geeft een gelegenheid om elkaar te ontmoeten voor een dialoog over een gezamenlijk ervaren geschiedenis.  Het doel van de conferentie is:

Door het delen van persoonlijke verhalen en onderzoeksresultaten, het verkrijgen van beter begrip en bewustzijn rond het thema ‘Verzoening: Hoezo? Als een essentiële stap om de last van oorlogservaringen voor de toekomst te verlichten.

De conferentie start met lezingen in de ochtend, dialoogdiscussies in kleine groepen in de middag en eindigt met een plenaire discussie.

De gesproken taal zal voornamelijk Nederlands zijn. Er zijn gastsprekers uit de drie betrokken landen: Nederland, Japan en Indonesië.

Nadere informatie over het programma ontvangt u op een later tijdstip. U kunt zich alvast aanmelden via: . De deelname kosten bedragen €25, per persoon.

We doen tevens een beroep op u om deze informatie  in uw persoonlijke netwerken bekend te maken. En omdat wij het belangrijk vinden dat ook jonge mensen kennis maken met ons gedeelde verleden willen we u vragen de jongere generatie uit uw eigen omgeving aan te moedigen om de conferentie bij te wonen:

21e Dialoog Conferentie van Dialoog NJI: ” Verzoening. Hoezo?”.
Zaterdag 6 juli 2019 9:30 tot ca. 17:00 uur.
Christus Triumfatorkerk
Juliana van Stolberglaan 154
2595 CL Den Haag

Als u ons werk wilt ondersteunen, kunt u donateur van onze stichting worden en een geheel vrijwillige bijdrage storten op: IBAN NL73 SNSB 0927 6534 94 t.n.v. Stichting dialoogNJI  onder vermelding van “donatie”

We hopen u op 6 juli te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,
Yukari Tangena-Suzuki
Voorzitter Stichting Dialoog NJI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.