Loading Events

« All Events

23ste Dialoog conferentie 

May 24 - May 25

ZET ALVAST IN UW AGENDA!

23ste Dialoog conferentie

Geachte belangstellende van de stichting Dialoog Nederland-Japan-Indonesië,
De 23ste Dialoog Conferentie zal worden gehouden op

dinsdag 24 mei en woensdag 25 mei 2022

te Surabaya / Indonesië en is via een live stream in Nederland te volgen.

Het thema van deze conferentie zal zijn “Forgotten Groups, a Chain of Voices ” .

In samenwerking met Universitas Airlangga, organiseren wij op 24 en 25 mei 2022 een dialoog conferentie van twee dagen. De conferentie zal in Surabaya plaatsvinden en gestreamd worden voor deelnemers uit Nederland en Japan en wellicht ook uit andere delen van Indonesië.

Op dag 1 zullen diverse inleiders hun inzicht geven op de 7 thema’s waarna met het publiek ruimte is voor een discussie met het (virtuele) publiek.
Op dag 2 worden de dialooggesprekken georganiseerd via een Zoom platform met deelnemers uit de drie landen Speciaal daartoe opgeleide moderators zullen de gesprekken in de dialooggroepen begeleiden.

U KUNT ZICH AANMELDEN VIA MAIL ( info@dialoognji.org ) OM ZOWEL AAN DAG 1 (CONFERENTIE) ALS AAN DAG 2 (DIALOOGGESPREKKEN) DEEL TE NEMEN

Begin mei zullen we het volledige programma op onze website plaatsen met instructies hoe u zich kunt aanmelden voor de streaming van dag 1. De voertaal op beide dagen zal Engels zijn.
Mocht u rond die tijd toevallig in Indonesië zijn, dan bent u uiteraard meer dan welkom op de conferentie te Surabaya. We hopen u op 24 resp. 25 mei te mogen begroeten.

Details

Start:
May 24
End:
May 25
Event Category: