We zijn verheugd u te melden, dat Joan Snellen van Vollenhoven is toegetreden als adviseur van de Stichting Dialoog NJI. De afgelopen tien jaar heeft Joan voor de Nederlandse erfgoedstichting “The Corts Foundation” projecten uitgevoerd in Japan, Indonesië en Thailand.
Als projectmanager/ managementconsultant hopen wij dat zijn eerder opgedane kennis en ervaringen met o.m. overheidsinstellingen en universiteiten aldaar in te kunnen brengen om bij te dragen aan het verwezenlijken en naar buiten brengen van de visie en missie van onze stichting.”

Yukari Tangena-Suzuki
Voorzitter Stichting Dialoog Nederland Japan Indonesië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.