Thema: “75 jaar vrede!?”

Geachte belangstellenden,

Begin oktober hebben we u geïnformeerd over het doorgaan van de 22e Dialoog conferentie met publiek op zaterdag 07 november in de Christus Triumfatorkerk te Den Haag.

De schrikbarende toename in de Covid-19 besmettingen heeft ons genoodzaakt ons eerdere besluit te herzien en zoveel mogelijk in lijn te brengen met de aangescherpte regeringsmaatregelen. Dat betekent dat we hebben moeten besluiten deze eerste conferentie van ons driejarig project wel te laten doorgaan op 7 november, maar dan zonder publiek. Wij begrijpen dat dit voor velen van u een teleurstelling zal zijn. Degene die zich reeds hebben aangemeld ontvangen z.s.m. het reeds overgemaakte bedrag terug.

Concreet houdt dit in dat de sprekers aanwezig zullen zijn in de kerk, en dat we het geheel meteen online toegankelijk maken. We trachten tevens de verbinding met Indonesië (letterlijk zowel als figuurlijk) tot stand te brengen. Wij hebben ons ingespannen om het belangrijke thema 75 jaar vrede !?” evenals de bijdragen van onze gastsprekers toch zo optimaal mogelijk met u te kunnen delen en u in staat te stellen hierin op afstand te participeren.  Het oorspronkelijke 1-daagse programma hebben we dan ook aangepast en verdeeld over twee dagen. U kunt het aangepaste programma hier zien. 

De lezingen op zaterdag 7 november a.s. kunt u online bijwonen via een live streaming. Tevens bieden we de mogelijkheid om na afloop van de lezingen en tijdens het tafelgesprek vragen te stellen via een kanaal dat tijdig met u gedeeld wordt.

Daags daarop – dus op zondag 8 november van 14.00 tot ca 17.00 uur – bieden we de mogelijkheid tot online deelname aan een dialoog groepsgesprek. Aangezien dit voor ons de eerste keer is dat we een dialooggesprek houden via een digitaal platform, willen we de deelname beperkt houden en kunnen we slechts (maximaal) drie dialooggroepen accommoderen.

U kunt zich nog steeds hiervoor aanmelden via dit registratie formulier.
Wij verzoeken u zich uiterlijk voor 06 november 2020 aan te melden.

Vragen kunt u stellen aan: events@dialoognji.org

Wij doen een beroep op u om deze informatie in uw persoonlijke netwerken te delen en hopen via u ook de jongere generatie uit uw eigen omgeving te mogen “begroeten” op deze conferentie. Zodat zij kennis kunnen nemen van ons gedeelde verleden.

Tot slot: u bent zeer welkom als donateur van onze stichting. U kunt uw bijdrage storten op rekening NL73 SNSB 0927 6534 94 t.n.v. “Stichting Dialoog NJI” onder vermelding van “donatie”.

We danken u voor uw begrip en hopen u ‘ te zien’ op 7 november aanstaande.

Met vriendelijke groet,

Yukari Tangena-Suzuki
Voorzitter Stichting Dialoog NJI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.