Op 6 augustus bracht een delegatie van de Stichting Dialoog Nederland-Japan-Indonesië een lunchbezoek aan de Japanse ambassadeur Z.E. de heer Hidehisa Horinouchi; de ambassadeur liet zich vergezellen door zijn Nederlandse echtgenote en een beleidsmedewerker van de ambassade. De lunch vond plaats in een open sfeer waar veel uitgewisseld kon worden en de plannen van “ Dialoog” voor de toekomst besproken werden. De Ambassadeur was belangstellend en voorzitster Yukari Tangena en de andere vertegenwoordigers van “Dialoog” kregen alle ruimte om verleden, heden en toekomst te belichten.

Een nuttig en belangrijk gesprek voor “Dialoog” en waarschijnlijk ook voor de ambassadeur.

Z.E. Horinouchi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.